Om mig

Jannie Skafte, Fodplejer, København

Dine fødder skal bære dig hele livet – derfor fortjener de den bedste behandling.

Jeg hedder Jannie Skafte, er 55 år og ejer af Skaftes Fodpleje i Albertslund, København.

Jeg er uddannet lægeeksamineret fodplejer fra København med RAB godkendelse. Dine fødder er derfor i helt trygge hænder, når du får en behandling hos os. Som fodplejer er det min fornemmeste opgave, at sørge for at alle mine klienter kan gå på glade og lette fødder fra en behandling.

En gang imellem bliver jeg spurgt om hvorfor jeg har valgt at beskæftige mig med fødder..?  Mit helt korte svar til det er at fødder er fantastiske! 

De kan fortælle meget om hele kroppens tilstand og omvendt, hvis fødderne ikke har det godt, så bliver resten af kroppen påvirket. Derfor kan en fodbehandling ikke bare hjælpe dine fødder, men hele din krop med at opnå en fantastisk balance og velvære. Det er den oplevelse jeg ønsker at give til alle kunder, og grunden til at jeg elsker mit arbejde.

Jeg er rigtig glad for mit job, hvor jeg føler at jeg på forholdsvis kort tid kan gøre en forskel.  Det kan fx være at fjerne en smerte, eller gøre ru og tørre fødder bløde og smidige.  Alle de positive tilkendegivelser jeg får fra mine kunder, er med til at gøre mine dage og mit job til noget særligt.

Det meste af mit liv er levet i Søborg , men i 2020 bragte kærligheden mig til Vestegnen i København. Her har jeg brugt coronatiden på at indrette en lille klinik, hvor jeg glæder mig som et lille barn til at byde nye som gamle kunder velkommen.

Har du spørgsmål er du ALTID velkommen til at kontakte mig, og ellers kan du booke din tid hos mig allerede i dag!